Succés
Societat Successos 31/03/2023

La Policia ha detingut dos menors per destrossar un cotxe amb un bat de beisbol

Els fets tingueren lloc dimecres als voltants de la plaça dels Patins

ARA Balears
1 min
El vehicle va quedar completament destrossat

PalmaAgents de la Policia Nacional varen detenir dimecres de matinada dues al·lotes, menors d'edat, com a presumptes autores d'haver destrossat un cotxe amb un bat de beisbol. Els fets varen ocórrer als voltants de la plaça dels Patins, moment en què un veí va avisar que dues joves havien causat danys intencionats en un vehicle que estava estacionat a la via pública.

Una vegada que arribaren al lloc dels fets, els agents varen veure dues menors, les quals, en adonar-se de la presència policial, varen canviar immediatament de direcció; també trobaren un bat de beisbol recolzat a la paret, a uns metres de les joves. Els policies els varen demanar pel que havia passat; en un primer moment negaren tenir-hi res a veure, si bé immediatament una d'elles va manifestar que havien copejat un vehicle.

Els agents varen ser requerits per un vigilant de seguretat, el qual va apuntar que les dues joves havien estat les causants dels danys al vehicle. També altres testimonis varen donar la mateixa versió. Els policies varen poder comprovar que el vehicle estava destrossat, amb tots els vidres, llevat d'un, romputs, igual que el quadre de comandament i el cablatge exterior. Per aquest motiu, els agents varen detenir les dues al·lotes, com a presumptes autores d'un delicte de danys.

stats