Succés
Societat Successos 28/12/2022

El jove desaparegut a Palma la nit de Nadal és viu, però no vol dir on és

S'ha posat en contacte amb la seva família per dir-los que està bé

ARA Balears
1 min
Cerquen un home desaparegut aquest dissabte a Palma

PalmaEl jove desaparegut el passat dissabte a Palma és viu. El cantant Miquel Roldan s'ha posat amb contacte amb la seva família per informar-los que està bé, però no els vol dir on és. Segons ha informat la Policia Nacional a l'ARA Balears, ha estat la família qui els ha avisat després que el cantant contactàs amb ells després de quatre dies i d'enviar-los una carta de comiat.

Davant aquest fet, el cos policial ha suspès tot l'operatiu de recerca i s'ha donat per tancat el cas. A més, ha estat el mateix Roldan qui ha demanat a la família que informàs la Policia Nacional que estava bé i que no volia que el cercassin ni que descobrissin on és.

Cal recordar que el músic va fer encendre les alarmes dels seus familiars i amics dissabte, la nit de Nadal, quan els va enviar una carta de comiat i va publicar la seva "darrera cançó" a Youtube i a les xarxes socials. A la cançó parlava del fet que la vida no sempre és el que sembla i que hi havia moltes coses sobre la realitat que ell vivia que tothom desconeixia.

Davant aquest fet, la seva família va decidir informar la Policia Nacional, i també, demanar ajuda a través de les xarxes socials. De fet, la seva mare va informar a les xarxes que havien rebut la carta i que estaven "molt preocupats" perquè es pensaven que volia "fer una bogeria".

Ara, quatre dies després el cas policial es dona per tancat i el jove està, suposadament, en bon estat de salut. Tot i això, ha demanat als seus familiars i amics que no intentin localitzar-lo

stats