Successos
Societat Successos 05/09/2023

Identifiquen tres menors vinculats a l'incendi d'un contenidor a Palma

Els fets varen tenir lloc dilluns a les 6.45 h al barri de Son Cladera

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional varen identificar aquest dilluns tres menors, un dels quals és el presumpte responsable de l'incendi d'un contenidor a Palma, tot i que no va ser detingut perquè és menor de 14 anys. Segons ha informat el cos policial, els fets varen tenir lloc aquest dilluns a les 6.45 h, quan diversos veïns varen alertar els serveis d'emergència perquè al barri de Son Cladera s'estava incendiant un contenidor i el tendal d'un local. Diversos testimonis varen observar que tres joves eren per la zona quan va començar el foc.

Els serveis d'emergència hi varen acudir per extingir el foc, mentre que la Policia cercava per la zona els presumptes autors. Més tard, una patrulla que era per la zona va veure que tres al·lots fugien en veure el cotxe policial, i quan va voler aturar-los, varen observar que un d'ells llençava un objecte. Quan finalment els varen aturar, varen comprovar que l'objecte era un encenedor i el presumpte autor va confessar que havia estat ell qui haviat iniciat el foc al contenidor amb un cartó.

Tot i que el menor no va poder ser detingut, els seus pares hauran d'assumir els costos dels danys provocats, segons ha assenyalat la Policia. Així mateix, el Grup de Robatoris de la Policia s'ha fet càrrec de les investigacions relacionades amb els incendis de contenidors a Palma.

Un altre incendi va ser detectat al barri de Son Cotoner

D'altra banda, els agents varen aclarir un altre cas d'incendi de contenidors, en aquest cas al barri de Son Cotoner, que va tenir lloc el 29 d'agost al voltant de les 23 h. Els policies varen comprovar que un home havia llançat una bossa al contenidor i hi havia començat el foc. Així, varen poder identificar l'home, però varen determinar que l'incendi no va ser provocat de manera intencionada. Tot i això, sí que es va assenyalar que va ser una imprudència greu, ja que dins la bossa hi havia restes de llosques, que podrien haver estat les responsables del foc.

stats