Successos
Societat Successos 28/08/2023

La Guàrdia Civil deté un home per amenaçar diverses persones amb una arma de foc

Va irrompre en un complex hoteler de Magaluf armat amb una pistola, amb la qual va encanonar clients de l'establiment

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una de les seves actuacions a Calvià.

PalmaLa Guàrdia Civil de Calvià ha procedit a la detenció d'un home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces amb arma de foc simulada. Dia 24 d'agost, el detingut va irrompre en un complex hoteler de la localitat de Magaluf armat amb una pistola i hi va protagonitzar diversos altercats amb clients de l'establiment, als quals va encanonar amb l'arma, fet que creà situació de pànic i tensió i abandonà immediatament el lloc.

Arran d'això, agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil iniciaren una recerca per aclarir els fets i arrestar l'autor. Així, es va comprovar que aquesta persona va fer ús de l'arma indiscriminadament i sense motiu aparent, fent l'acció de carregar-la i apuntant amb l'arma les persones amb les quals s'anava creuant.

Després de recuperar i analitzar els enregistraments de les càmeres de seguretat, es va aconseguir identificar aquest individu, un delinqüent habitual amb delictes violents que mesos abans ja havia estat relacionat amb un altercat similar utilitzant una arma blanca de grans dimensions, amb la qual havia intentat agredir diverses persones a la via pública.

A causa d'això, i atès que es tractava d'un jove conflictiu i violent, que podria dur una arma de foc, es va iniciar un ampli dispositiu de cerca per a la seva localització i detenció, fet que va succeir l'endemà a la localitat d'Algaida. Se li confiscà l'arma utilitzada per a la comissió dels fets, que es tractava d'una arma simulada, rèplica d'una pistola Glock molt similar a una arma real.

stats