Succés
Societat  /  Successos 13/11/2022

Detingut un menor per agressió sexual i descobriment i revelació de secrets a Palma

Els tocaments per part del detingut s'havien desenvolupat durant diversos mesos i en diversos llocs

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un menor d'edat com a presumpte autor de delictes d'agressió sexual a tres nines també menors (els va fer tocaments a zones íntimes), a més d'un delicte de descobriment i revelació de secrets, per haver mostrat fotografies íntimes d'una de les víctimes sense autorització.

Segons ha informat la policia aquest diumenge en una nota de premsa, la investigació es va iniciar quan la UFAM es va assabentar que un menor tenia fotografies i vídeos de contingut sexual en què apareixia la seva exparella, una nina també menor, i que suposadament ho estava ensenyant als companys d'institut. A més, els agents varen tenir coneixement que havia fet tocaments a nines menors d'edat i que s'havien desenvolupat durant diversos mesos i en diversos llocs.

Els agents varen realitzar diverses gestions i varen prendre declaració a diferents testimonis i víctimes; gràcies a això, aconseguiren identificar tres nines que havien estat objecte de tocaments en zones íntimes per part del menor esmentat, sense el seu consentiment.

De la mateixa manera, el presumpte autor suposadament ensenyava als companys de l'institut diverses fotografies i un vídeo d'imatges íntimes i de contingut sexual pertanyents a una de les víctimes, que havia estat la seva parella i li havia remès les imatges durant la relació que varen mantenir.

stats