Successos
Societat Successos 29/08/2023

Detingut a Eivissa un conductor que duia diferents drogues amagades a la moto

Un agent el va fer aturar en comprovar que intentava esquivar un control policial

ARA Balears
2 min
Les drogues trobades a la moto.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha detingut el conductor d'una motocicleta per un delicte contra la salut pública, després d'intervenir-li diverses substàncies estupefaents amagades en diverses parts del vehicle. Segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa aquest dimarts en un comunicat, durant un control dut a terme dissabte els agents van comprovar que el conductor feia una maniobra evasiva en aproximar-se a un policia local.

Per això, l'agent va procedir a fer-lo aturar i dirigir-lo a la zona on hi havia la resta de policies per inspeccionar els vehicles. En aquell moment, el conductor de la motocicleta va manifestar que duia una dosi d'haixix per a consum propi i l'agent li va fer un escorcoll superficial. Així li va trobar una altra bossa amb la mateixa droga i doblers en efectiu a la cartera.

Durant l'escorcoll, un altre policia va inspeccionar els compartiments de la moto i trobà tres bosses més d'haixix davall el seient, a més de pastilles d'èxtasi en una bossa amagada entre la documentació. A continuació, els policies van trobar també una bossa amagada darrere del far de davant, ancorada a l'engranatge, que contenia unes altres substàncies estupefaents distribuïdes en petites bosses tancades.

En total, els agents li van confiscar nou bosses transparents amb 32,35 grams d'haixix, dues bosses amb 6,57 grams d'èxtasi, sis bosses amb 5,84 grams de cocaïna i tres bosses amb 7,25 grams de ketamina.

Tant la distribució com la varietat en les substàncies i els llocs diversos on es van trobar, unit a les quantitats resultants del que es va pesar, constitueixen indicis suficients per suposar la comissió d'un delicte contra la salut pública, per la qual cosa es va procedir a la detenció del conductor de la motocicleta i es van realitzar diligències a la comissaria de la Policia Nacional.

stats