Succés
Societat Successos 26/01/2023

Detenen un menor per agredir sexualment una nina, també menor d'edat

Els fets varen tenir lloc el 21 de desembre en un parc de Palma

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un menor d'edat acusat d'agredir sexualment una nina, també menor d'edat, a la via pública. Segons ha informat aquest dijous la Prefectura Superior en una nota de premsa i ha recollit Europa Press, l'arrest va tenir lloc la setmana passada, tot i que els fets es varen produir el passat 21 de desembre en un parc de Palma.

En aquell moment, segons el relat dels agents, la jove estava amb un grup d'amics, i en un moment donat, un d'ells li va agafar el mòbil i li va dir que si el volia recuperar l'havia d'acompanyar fins a un parc proper.

La jove hi va accedir, però una vegada en el parc, el jove la va apartar fins a una zona fosca. En aquell moment, segons han indicat, la va agredir sexualment i li va tornar el mòbil abans d'abandonar el parc.

Dijous passat, la víctima va tornar a coincidir amb l'agressor a la via pública, moment en què va intentar tornar a agafar-li el mòbil. La jove s'hi va negar i es va iniciar un forcejament entre tots dos. La jove va contar el que havia passat a la seva mare, qui va cridar a la Policia Nacional per denunciar els fets. Una patrulla va acudir al lloc dels fets i va recaptar tota la informació necessària per localitzar el menor.

Finalment, es va descobrir quin era el seu domicili i un cotxe patrulla va acudir-hi per arrestar el menor per un delicte d'agressió sexual.

stats