Delictes d'odi
Societat Successos 02/11/2022

Detenen un jove a Palma per donar una puntada de peu a un home vestit de dona

L'acusat va viatjar al mateix tren que l'agredit, i en baixar-ne li va proferir insults homòfobs i el va atacar

ARA Balears
1 min
Estació Intermodal de Palma

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dilluns un home de 23 anys per haver insultat i donat una puntada de peu a un home vestit de dona a l'Estació Intermodal de Palma, acusat dels delictes d'odi i lesions.

L'actuació policial va arrencar després de rebre una trucada per una baralla i en un segon avís, s'especificava que havia estat motivat per la vestimenta de l'agredit, segons ha informat la Policia en un comunicat recollit per Europa Press.

Quan els agents arribaren a la Intermodal, es trobaren el presumpte agressor retingut pels agents de seguretat, amb una actitud "molt violenta". Un dels vigilants fora de servei va veure l'incident i va donar l'alerta als seus companys.

A continuació, els policies s'entrevistaren amb la víctima i els testimonis, que explicaren que el detingut havia anat en el mateix tren que l'agredit i les seves amigues, i que el va mirar fixament durant tot el viatge.

Quan varen sortir del vagó, l'encausat va començar a increpar la víctima amb insults homòfobs, que continuaren per les escales mecàniques, punt en el qual li va propinar una primera puntada de peu, que va esquivar, i una segona que va colpejar el cap de la víctima i una amiga que es trobava al seu costat.

stats