Succés
Societat Successos 21/05/2023

Detenen dos homes per 11 robatoris amb violència a Palma

Els fets varen tenir lloc dijous passat, al barri de Son Gotleu

ARA Balears
1 min
Un dels detinguts pels robatoris

PalmaLa Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, va detenir dijous, al barri de Son Gotleu, dos homes, de 18 i 24 anys, com a presumptes autors de fins a 11 delictes de robatori amb violència i intimidació.

Segons han informat els cossos policials i ha recollit Europa Press, la Policia Nacional estava investigant diversos robatoris amb violència des del 15 de gener fins al 18 d'abril passat, els quals sempre tenien lloc durant la nit i la majoria al barri de Son Gotleu.

D'aquesta manera, arran de la investigació, els agents varen comprovar que el modus operandi dels lladres consistia que un o dos homes abordaven les víctimes per l'esquena, quan estaven totes soles, i utilitzaven la violència per immobilitzar-les i robar-los les pertinences. En diverses ocasions varen arribar a colpejar o llançar a terra les víctimes per cometre els robatoris.

La Policia també ha pogut constatar que els detinguts feien els atracaments en conjunt, tot i que alguns els varen fer en solitari. Així, 9 dels 11 robatoris els cometeren plegats, mentre que dos varen ser per separat. En aquest sentit, un d'ells va tenir lloc a la platja de Can Pere Antoni, on un dels homes va robar la motxilla a un jove, que va rebre diversos cops en el moment dels fets. L'altre es va dur a terme a la Rambla.

A més, la Policia ha explicat que han pogut recuperar alguns dels objectes robats, que han estat entregats a les víctimes.

Els presumptes autors tenen antecedents per delictes similars, varen passar a disposició judicial i s'ha decretat presó provisional per a tots dos.

stats