Succés
Societat Successos 27/11/2022

Detenen un home a Palma per oferir drogues i diners a canvi de sexe a menors

L'individu havia coaccionat les menors amenaçant-les de difondre material informàtic amb contingut sexual d'elles

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional a Menorca.

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat a Palma un home de 27 anys per haver intercanviat substàncies estupefaents, diners o regals per sexe amb menors.

D'aquesta manera, el 21 de novembre l'individu va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors i apropament a menors amb finalitat sexual a través de mitjans tecnològics, segons ha informat la Policia i ha difós Europa Press.

La investigació es va iniciar a conseqüència de la denúncia de dues al·lotes menors que comunicaren al cos que havien mantingut contacte amb un home a través d'aplicacions de missatgeria i xarxes socials, que els hauria fet proposicions sexuals.

L'home havia ofert a les menors regals, diners o substàncies estupefaents a canvi de mantenir-hi relacions sexuals, fins i tot les hauria coaccionat dient-los que en divulgaria fotografies sexuals o converses per mantenir "sexe en línia".

La Policia Nacional va assabentar-se que quatre menors més havien estat víctimes d'aquest individu, per la qual cosa hi havia un total de sis perjudicades. Els agents aconseguiren identificar l'autor d'aquestes accions, que té antecedents per fets il·lícits similars, i l'han detingut.

stats