Succés
Societat Successos 08/11/2022

Detenen un home a Palma per oferir droga a dos policies de paisà

L'home els va remarcar que era segur i que feia anys que es dedicava a la venda de droga

ARA Balears
1 min
El passeig del Born.

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat un home de 39 anys a Palma com a possible autor d'un delicte de tràfic d'estupefaents, després d'haver ofert droga a uns agents que patrullaven de paisà.

Els fets varen ocórrer aquest dilluns als voltants del passeig del Born, quan l'individu els va oferir cocaïna i marihuana en diversos embolcalls, mentre afirmava que era segur i que feia molts anys que venia droga, segons ha notificat el cos i ha difós Europa Press.

En aquest moment, els agents s'identificaren com a representants de l'autoritat i el varen detenir, amb tres bosses d'una substància que presumiblement era marihuana i unes altres amb el que semblava ser cocaïna.

A banda d'aquesta detenció, també la nit de dilluns, en el districte de la Soledat la Policia Nacional va arrestar una altra dona de 23 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents es trobaven de patrulla de paisà quan veieren com la dona va entregar un embolcall a un altre al·lot, que, a canvi, li va donar doblers.

Així, els policies s'aproparen als implicats, els interrogaren i, després d'algunes indagacions, els agents arrestaren la dona per vendre-li droga.

stats