Societat Successos 11/05/2023

Detenen un home per abusar sexualment d'una menor a Palma

L'arrestat havia contactat amb la víctima a través d'una xarxa social

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual contra una menor. Segons ha informat la policia, la jove va interposar una denúncia a principis de maig en la qual relatava una suposada agressió sexual per part d'un home major d'edat. Va indicar que l'havia conegut a través d'una xarxa social, però no tenia cap foto d'ell.

Posteriorment, l'home va demanar a la menor de quedar en una barriada de Palma. Malgrat tot, la jove hi va anar obligada perquè el detingut l'havia amenaçat. Una vegada a l'habitatge, l'home li va fer tocaments i, davant la negativa de la jove, l'agressor es va enfadar i la va agafar amb força i l'agredí sexualment. Dies després, la mare de la víctima acudí a la zona de l'habitatge del presumpte agressor fins que el va localitzar, moment en el qual va telefonar al 091.

Una patrulla de la Policia es va personar en el lloc dels fets i amb la descripció facilitada per la dona va rastrejar la zona fins que el varen interceptar en un parc. A hores d'ara, l'home ja ha passat a disposició judicial.

stats