Conflicte policial
Societat Successos 20/07/2023

Detenen Gigi Hadid per possessió de drogues

El control policial de l'aeroport de les illes Caiman va interceptar marihuana i utensilis per consumir-ne a l'equipatge de la model nord-americana i d'una amiga seva

1 min
Gigi Hadid als Oscars

BarcelonaLes vacances de Gigi Hadid no han començat com s'esperava. La model nord-americana ha estat detinguda a les illes Caiman per possessió de drogues. La detenció va tenir lloc en un control rutinari a l'aeroport d'aquesta possessió britànica al Carib, tot just després que Hadid i una amiga aterressin amb el jet privat.

El delicte que se'ls va imputar va ser "importació de marihuana i d'utensilis utilitzats per consumir-ne" i van ser traslladades a un centre de detenció i posteriorment alliberades sota fiança, tal com informa el diari local Cayman Marl Road. Així i tot, el representant de la model de 28 anys s'ha afanyat a deixar clar que el "petit contingut" de marihuana trobat a l'equipatge de Hadid havia estat comprat legalment "amb una llicència mèdica", un ús que està legalitzat dins les illes Caiman des del 2017.

Així i tot, la model i la seva amiga van haver de declarar al tribunal i pagar una multa d'un valor de 900 euros cada una. Sembla que al final la petita tragèdia acabarà en una anècdota. Tal com ha publicat al seu compte d'Instagram, amb més de 79 milions de seguidors, "tot va bé si acaba bé".

stats