Succés
Societat Successos 26/06/2022

Detenen una dona i dos homes per tràfic de drogues i desmantellen un punt de venda a la Soledat

En l'escorcoll es van intervenir prop de 19.000 euros

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaAgents de Policia Nacional van detenir dimecres passat una dona, de 44 anys, i dos homes, de 39 i 33 anys, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. A més, van desmantellar un punt de venda a la Soledat.

Segons ha informat la Policia Nacional en una nota de premsa, en el marc de l'operació Fresa, el Grup d'Estupefaents I va iniciar una investigació, que ha conclòs amb la detenció de la líder, de la seva parella i d'un altre traficant de menor entitat, a més del desmantellament d'un punt de venda de droga al barri palmesà de la Soledat.

Dimecres passat, els agents van detenir un dels homes a la via pública del terme municipal de Calvià, moments després que abandonàs el domicili del cap, on hauria fet una gran compra de substàncies estupefaents.

Instants després d'aquesta detenció, els agents van entrar i van escorcollar el domicili de la cap del punt de venda, el mateix d'on havia sortit l'anterior detingut, i van arrestar la cap i la seva parella. La dona venia sempre presumptament a l'interior de casa seva amb la col·laboració de la seva parella, que també va ser detingut. Fins allà es desplaçaven clients per comprar substàncies estupefaents per al seu consum i també per traficar-hi.

A l'escorcoll es van intervenir prop de 19.000 euros, 78 pastilles d'èxtasi, prop de 40 grams de vidre, a més de prop de 80 grams d'speed, una bàscula i altres estris per a la venda.

stats