Successos
Societat Successos 27/08/2023

Dol al món de la cultura per la mort de la historiadora María José Massot, trobada a sa Ràpita

Patia alzhèimer i se la cercava des de dijous

ARA Balears
1 min
Maria José Massot en la imatge que ha difós l'Ajuntament de Campos.

PalmaDol al món de la cultura balear per la mort de la historiadora María José Massot. Ha estat trobada sense vida a sa Ràpita (Campos). Tenia 71 anys i patia alzhèimer. Havia desaparegut dijous. La Policia Local de Campos i els serveis d'emergències havien desplegat un dispositiu de recerca. La dona va sortir a peu del seu domicili, situat a la zona de sa Ràpita, i des de llavors no se n'havien tingut notícies.

María José Massot era llicenciada en Filosofia i Lletres i doctora en Història. Era arxivera i estava estretament vinculada al món de la cultura de les Illes. Fou funcionària de l'Ajuntament de Palma, on va treballar amb rigor per tal de difondre i conservar el valuós patrimoni de Ciutat.

Durant la seva carrera, entre altres fets destacats, Massot va investigar la història del moble mallorquí i va estudiar la noblesa mallorquina, fet condensat en una extensa tesi sobre la família Desbrull.

També va ser coordinadora general de Cultura de l'Ajuntament de Palma durant la legislatura 2015-2019 i durant una temporada va formar part de la Junta Directiva d'ARCA.

stats