Societat 09/11/2022

Vueling mantindrà els vols entre Londres i Menorca a l'hivern

Fins al mes de març, Vueling té programades fins a dues freqüències setmanals

Iván Martín
2 min
Reunió entre responsables de la FFTM i Vueling a Londres.

MAÓLa companyia Vueling s'ha compromès amb els representants de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) a mantenir els vols entre Londres i l'illa durant la temporada d'hivern. L'anunci s'ha produït en el marc de la celebració de la World Travel Market que s'està duent a terme a la capital britànica.

Fins al mes de març, Vueling té programades fins a dues freqüències setmanals entre Menorca i Londres. Els dijous, la ruta Gatwick-Menorca surt a les 16.15 hores de l'aeroport britànic, i en sentit invers la sortida de Menorca està programada per a les 19.20 hores. Els diumenges, el trajecte directe surt de Gatwick a les 17.25 hores mentre que des de Menorca hi ha vol programat a les 20.15 hores. A més de la connexió directa, Vueling també ofereix aquest hivern vols a Menorca des d'altres aeroports del Regne Unit, com a Birmingham, Edimburg i Manchester, amb escala a l'aeroport de Barcelona.

Des de la FFTM destaquen que la ruta de Vueling consolida el treball de la institució per obrir noves connexions d'hivern amb l'objectiu de desestacionalitzar l'activitat turística, a través de convenis de comàrqueting. De fet, el Consell destinarà 1,6 milions d'euros per convenis d'aquestes característiques, motiu pel qual la presidenta Susana Mora s'ha mostrat molt satisfeta: "És fruit dels esforços de l'Administració perquè Menorca sigui una destinació competitiva, a més de ser una ruta molt important per als ciutadans de l'illa, que tindran l'oportunitat d'estar connectats amb aeroports internacionals tot l'any".

D'altra banda, la World Travel Market deixa la reivindicació de la FFTM de Menorca com a destinació de turisme sostenible consolidada, gairebé 30 anys després de la declaració de com a Reserva de Biosfera. En aquest sentit, Mora ha insistit que la sostenibilitat és un element transversal a totes les polítiques que es desenvolupen: "Com a base de la nostra estratègia turística ens ha donat l'oportunitat de dissenyar nous productes turístics que ens permeten, no sols atreure un viatger conscienciat i respectuós amb l'entorn i la cultura local, sinó també generar noves oportunitats de negoci pel sector desestacionalitzant l'activitat turística".

El turisme d'observació d'estrelles, el turisme cultural i gastronòmic o les experiències Made in Menorca són els principals reclams per als visitants interessats a tenir experiències integradores amb l'entorn, juntament amb el turisme actiu que genera un interès creixent entre els visitants.

stats