Societat 07/03/2022

Violència obstètrica, la dona i l'art o autodefensa digital: les activitats pel 8-M de Cort

L'Ajuntament de Palma ha programat una trentena d'actes amb motiu del Dia de la dona

1 min
La regidora de Feminisme, Sonia Vivas, i el batle, José Hila, aquest dilluns a la façana de Cort.

PalmaL'Ajuntament de Palma celebrarà el Dia de la dona, qdemà dimarts 8 de març, amb una trentena d'activitats, programades per a tot aquest mes. Entre aquestes activitats, es poden trobar càpsules formatives, tallers, xerrades i taules rodones sobre temes com ara la violència obstètrica, el paper de la dona en l'art o l'activisme i autodefensa digital.

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha advertit que estan "especialment tristos i preocupats pel que està passant a Ucraïna i per la situació de les dones i les nines". "Sabem que, en un context de guerra, el cos de la dona també és utilitzat", ha advertit l'edil.

Les activitats arrancaren el passat 2 de març amb la inauguració de la mostra Mapes corporals d'una pandèmia: narratives visuals i orals de dones migrants indocumentades que es podrà visitar fins al pròxim 12 de març al centre social Flassaders. Les activitats, que estan dirigides a diferents públics, es perllongaran fins al pròxim 5 d'abril. En el gruix de propostes del programa hi ha quatre exposicions, sis tallers temàtics, dues taules rodones, diferents xerrades i conferències i altres formats interactius com càpsules informatives.

Programa 8M de l'Ajuntament de Palma.
stats