Continuen en estat crític els dos ferits de l'incendi de l'edifici ocupat a Eivissa

Després de la inspecció de l'edifici, han descartat que pugui haver-hi una altra víctima mortal

Dos homes, de nacionalitat marroquina i de 32 i 42 anys, encara estan ingressats en estat crític a l'UCI de l'hospital Can Misses, després de l'incendi en un edifici ocupat d'Eivissa, en el qual aquest dilluns va morir una persona. Segons ha informat IB3 Ràdio, a l'edifici hi havia unes 80 persones. 

Aquest dilluns ingressà a l'hospital el desè ferit, un home marroquí de 33 anys que tenia un traumatisme a la cama, segons ha informat l'àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Els dos homes en estat crític varen ingressar a l'hospital per inhalació de fum.

A primera hora d'aquest dimarts, ja han rebut l'alta els quatre pacients que quedaven en observació, dos per intoxicació per fum i dos per traumatisme en una cama, de caràcter lleu tots dos, segons ha informat l'agència Efe.

Un altre pacient, un home marroquí de 40 anys, va ser traslladat aquest dilluns a la Unitat de Cremats de l'hospital La Fe, a València, per cremades greus i inhalació de fum. D'altra banda, els Bombers d'Eivissa es varen retirar de l'edifici a les 20.30 h, encara que hi varen quedar tres efectius per vigilar que no hi hagués rebrots de flames. Segons han explicat des del Parc Insular, en total hi varen intervenir 16 bombers amb tres vehicles.

Durant la intervenció, es varen trobar més de 20 bombones de butà a l'interior de l'edifici, algunes de les quals van explotar en l'incendi. A més de la persona morta, els bombers també varen trobar dos cans morts. En la inspecció que varen fer després de l'incendi, varen descartar que pogués haver-hi una altra víctima mortal a l'interior de l'edifici.

Un mort i deu ferits, tres en estat crític, a l'incendi d'un edifici ocupat a Eivissa

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF