Mobilitat
Societat 08/08/2023

Usuaris del tren critiquen el caos en les freqüències del tren per tornar del Much

Mobilitat ha hagut de programar més trajectes a darrera hora a causa del gran nombre de passatgers

ARA Balears
1 min
Centenars de joves esperant el tren a l'estació de Sineu

PalmaL'Associació d'Usuaris del tren ha lamentat aquest dilluns el "caos" que s'ha produït arran de la tornada de la festa del Much, a Sineu. Malgrat que des de Mobilitat havien programat quatre trens especials, tots eren cap a Palma i no n'hi havia cap que anàs fins a sa Pobla, Llubí o Muro.

A més, la previsió de trens especials prevists pel Govern ha estat insuficient i a darrera hora s'han habilitat més trajectes, però molts d'ells amb retards o plens.

"Estam fent grups per poder organitzar-nos i pujar al tren, perquè no hi cap tothom", assegura una de les assistents que a hores d'ara espera per poder tornar a Inca. "Els de Muro, Llubí i sa Pobla no podran tornar del Much amb tren", ha lamentat un altre dels assistents a la festa de Sineu. Per la seva banda, l'entitat ha recordat la importància de posar serveis nocturns de tren els dies festius, així com els caps de setmana, un fet que consideren que "evitaria accidents" i permetria que la gent es pogués desplaçar sense haver de dependre del vehicle privat.

stats