Societat 10/12/2020

El TSJIB homenatja Antoni Terrassa després de 16 anys a la presidència

El nou president del tribunal, Carlos Gómez, va prendre possessió dimecres

Ara Balears
1 min
Antoni Terrasa, aquest dijous a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Balears. ISAAC BUJ

PalmaJutges i funcionaris del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) han participat aquest dijous en un comiat espontani al fins dimecres president de la institució, Antoni Terrassa. Després de 16 anys al càrrec, Terrassa va cedir dimecres el relleu de la presidència a Carlos Gómez.

Durant l'homenatge, Gómez –acompanyat del president de l'Audiència Provincial de Palma, Diego Gómez-Reino– ha entregat diversos regals a Terrassa, al qual ha aplaudit tot el personal que hi era present. L'actual president ha entregat a Terrassa una placa commemorativa per agrair la seva feina i esforç, però ha assegurat que "la seva figura no se'n va".

A més, Gómez-Reino l'ha obsequiat amb la figura d'un siurell, que du inscrita la frase "S'ha acabat, fins aquí hem arribat", una de les més repetides per Terrassa. Per part seva, el fins dimecres president ha agraït la feina, amabilitat i tracte per part dels jutges i funcionaris que formen part de l'organisme i ha assegurat que se sent "privilegiat".

stats