Societat 29/03/2022

Truyol assegura que Cort no qüestiona l'obra del mural de Son Artmadams

La regidora ha remarcat que, no obstant això, s'ha d'actuar "contra qui incomplí les normes"

ARA Balears
1 min
El mural de l'hotel Artmadams.

PalmaLa regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha assegurat aquest dimarts que l'Ajuntament de Palma no qüestiona ni l'obra ni l'artista del mural de Son Artmadams, creat per Juan Luis Mesas, "però s'ha d'actuar contra qui incomplí les normes".

"No estam posant en qüestió el valor artístic d'una intervenció, ni tampoc l'artista, ja que estam convençuts que aquesta obra en un altre espai tindria el suport de tots, però, com a ajuntament, no podem permetre que hi hagi gent que incomplesqui la normativa", ha manifestat la regidora en una roda de premsa.

En aquest sentit, ha remarcat que no s'ha donat permís per dur a terme aquesta obra perquè "romp" amb la "coherència" i les característiques de l'edifici.

Expedient disciplinari

A més, ha explicat que, "emparat en les seves competències", el Consistori ha iniciat un expedient disciplinari. "Actuam com ho hauríem fet en qualsevol altre cas, demanant que es restauri la legalitat", ha subratllat.

"La mateixa propietat va ser convidada dues vegades a la reunió de Comissió de Centre Històric, de manera que sabia a què s'enfrontava, perquè tant en les dues reunions com per escrit, se li va dir que no podia fer aquest tipus d'intervenció", ha recordat la regidora.

stats