Societat 12/07/2021

Troben una jove que havia de fer quarantena a una festa il·legal de més de 50 persones a Campos

ARA Balears
1 min
La ronda que entra a Campos.

PalmaLa Policia Local de Campos ha localitzat aquest diumenge una jove contagiada de covid-19 que havia d'estar fent quarantena, a una festa il·legal a Campos on hi havia unes 50 persones. Segons ha informat Europa Press, la jove havia d'estar a casa seva amb la seva mare, a Selva, perquè havia donat positiu en covid-19.

Després de rebre la telefonada d'una persona que alertava de la situació, uns agents de la Guàrdia Civil van anar a casa seva per veure si complia amb la quarantena, però la seva progenitora va confirmar que no estava a la casa i que havia partit amb el seu cotxe. Hores després, a les 17.15 h de diumenge, la Policia Local va localitzar la jove a un quilòmetre de la finca on s'havia fet la festa.

Quan la van localitzar, la van traslladar a l'hospital de Manacor amb ambulància i la resta dels assistents de la festa van ser derivats a les autoritats sanitàries per dur a terme el protocol pertinent.

Cal recordar que la festa il·legal a Campos, segons ha informat la Policia, va començar el divendres i no va acabar fins a les 10 h del diumenge. Avisats pels veïns, els agents es van desplaçar en reiterades ocasions al recinte per a informar de les queixes als assistents. A més, van aixecar diverses actes per tinença d'estupefaents. La trobada il·legal es va produir en una finca privada que un grup de persones va llogar exclusivament per a la festa. La resta d'assistents pagaven 20 euros d'entrada per poder accedir al recinte.

stats