Succés
Societat 10/10/2023

Troben cremat un cotxe a Eivissa que podria ser l'utilitzat per a l'intent de fuga del pres

La identificació del vehicle pot ajudar a detenir els dos homes que van assaltar el furgó

ARA Balears
1 min
Els bombers d'Eivissa treballant per extingir el foc

PalmaEls Bombers d'Eivissa han actuat aquest dimarts de matinada en l'incendi d'un cotxe que podria ser l'utilitzat pels dos homes encaputxats i armats que van participar en l'intent de fuga d'un pres quan era traslladat a un centre mèdic. Un cop extingit el foc, han avisat la Guàrdia Civil, qui ha confirmat que el vehicle coincideix amb les característiques del tot terreny que va assaltar el furgó policial i han iniciat una investigació per esclarir-ho.

El cotxe ha estat localitzat passades les dues de la matinada al camí Vell de Sant Mateu, una zona apartada de la ciutat i on no hi ha gaire trànsit ni viuen molts veïns.

Cal recordar que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional d'Eivissa continuen treballant per identificar i detenir els dos homes que van participar en l'intent de fuga. El cas va començar aquest dilluns quan es duia a terme el trasllat d'un pres a un centre mèdic de l'illa i aquests dos homes van assaltar el furgó encaputxats armats i el pres va aconseguir fugir corrents. Tot i la fuga inicial, els agents de la Guàrdia Civil el van poder detenir i torna a ser al centre penitenciari. Ara estan treballant per trobar els còmplices de l'intent de fuga.

stats