Societat 27/03/2020

Tota la planta hotelera de la Platja de Palma tanca les portes

13 establiments han entregat 3.000 quilos d'aliments a dos menjadors socials

Ara Balears
1 min
Platja de Palma

PalmaEl 100% de la planta hotelera de la Platja de Palma ha tancat a causa de la pandèmia del coronavirus. En total hi ha 110 establiments repartits per tota la zona i la capacitat total d'ocupació és de 33.704 turistes. Així ho indica l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma.

Abans de la crisi sanitària, aquesta zona havia obert 58 hotels per donar la benvinguda a la temporada turística. Hi havia 19.838 places i ja s'havia contractat el personal.

Segons apunta Efe, abans de tancar les portes s'han entregat 3.000 quilos d'aliments als menjadors socials d'Es Refugi i l'associació Tardor. Han estat 13 els que han col·laborat amb aquesta acció solidària en la qual s'han repartit fruites, verdures, embotits, ous, iogurts, llet, sucs i pa, així com productes d'higiene.

És la primera vegada en la història de la Platja de Palma –una de les principals zones turístiques de les Illes– que es produeix una situació així, almenys des del juliol del 1977, moment en què es va crear l'associació d'hotelers d'aquesta zona.

stats