Societat 10/12/2020

Sense torrades i amb concerts en espais tancats: així serà el Sant Sebastià en pandèmia

El regidor de Participació Ciutadana de Cort, Alberto Jarabo, ha avançat que la propera setmana es farà públic el cartell musical

E. Navarro
1 min
Un dels concerts del Sant Sebastià 2019.

PalmaSant Sebastià se celebrarà, però es farà sense torrades i amb els concerts en espais tancats. Així ho ha explicat aquest dijous el regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, en roda de premsa. "L'evolució dels contagis no avala la celebració d'aquesta tradició tan popular a la nostra ciutat", ha assegurat Jarabo referint-se a les torrades.

Això sí, hi haurà cartell musical, que se sabrà la setmana que ve, segons ha avançat el regidor. Les bandes no tocaran a l'aire lliure com de costum, sinó que ho faran en espais tancats que encara s'estan negociant. Un lloc que ja està confirmat és el teatre Principal, arran de la col·laboració entre el Consistori i el Consell de Mallorca. És on actuaran els artistes més importants.

Jarabo no ha revelat cap banda, però ha assegurat que el cartell està pràcticament tancat i que els grups seran "originals, cridaners i que arriben a un nombre de gent important". Ha defensat que es mantingui l'oferta cultural "perquè volem col·laborar en el salvament del sector cultural". Les activitats es distribuiran en les dues setmanes entorn del dia de la revetla.

El d'Unides Podem ha explicat que les restriccions vigents al BOIB per contenir la pandèmia marquen que no es poden celebrar festes ni revetles, però sí activitats culturals, "i això ens dona la idea que la festa ha de continuar malgrat tot". "Sant Sebastià tindrà festa i es mantindran moltes de les activitats habituals, però ens hem d'adaptar a la situació", ha reblat.

stats