Tribunals
Societat 16/01/2023

El tiktoker Naim Darrechi, en crida i cerca

L'influencer mallorquí no ha comparegut al judici on estava citat com a acusat per enfrontar-se a un policia local el 2021

ARA Balears
1 min
Naim Darrechi, el tiktoker més seguit d'Espanya

PalmaUn jutjat de Palma ha dictat una ordre de crida i cerca per al tiktoker mallorquí Naim Darrechi, segons han informat mitjans locals. L'influencer havia de comparèixer com a acusat en un judici, però no s'hi ha presentat. La Fiscalia demana per a ell una condemna de 18 mesos de presó i una multa de 1.200 euros pels delictes d'atemptats i lesions, relacionats amb uns fets que es remunten al 2021.

El jove està acusat de participar amb un centenar de persones més en una botellada a la plaça de les Drassanes i per enfrontar-se als agents el maig del 2021. Aleshores, la Policia Local de Palma el va detenir i va passar la nit de dissabte al calabós. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

Les imatges de la detenció, en què l'influencer ofereix resistència, es van fer virals a les xarxes socials. Els policies el van haver de reduir i diversos assistents van enregistrar l'escena, en què es pot veure com els policies immobilitzen el jove a terra.

Naim Darrechi té set milions de seguidors a Instagram i 25,9 a TikTok. A més, ha posat en marxa una acadèmia en línia, Naim Darrechi Academy, en què ofereix un curs per 200 euros amb els seus "mètodes, secrets i tècniques" per créixer a TikTok i conèixer-ne l'algoritme.

stats