Societat 24/05/2021

Detenen un influencer mallorquí per enfrontar-se a la Policia Local de Palma

La Policia de Palma arresta un influencer mallorquí per enfrontar-se als agents

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Local.

PalmaLa Policia Local de Palma va detenir Naim Darrechi dissabte cap a les vuit del capvespre, un influencer mallorquí que té 26 milions de seguidors a TikTok, segons han informat mitjans locals i han confirmat fonts de la policia municipal a l'ARA Balears. La policia municipal el va arrestar per participar amb un centenar de persones més en una botellada a la plaça de les Drassanes i per enfrontar-se als agents.

Darrechi, que té 19 anys, va passar la nit de dissabte al calabós i després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat. Les imatges de la detenció, en què l'influencer ofereix resistència, s'han fet virals a les xarxes socials. Els policies el van haver de reduir i diversos assistents van enregistrar l'escena, en què es pot veure com els policies immobilitzen el jove a terra.

Naim Darrechi té set milions de seguidors a Instagram i 25,9 a Tik Tok. A més, ha posat en marxa una acadèmia en línia, Naim Darrechi Academy, en què ofereix un curs per 200 euros amb els seus "mètodes, secrets i tècniques" per créixer a Tiktok i conèixer el seu algoritme.

stats