Turisme
Societat 04/09/2023

Tercera sanció a un local de Calvià per vendre alcohol fora d'horari

L'Ajuntament diu que així fan "valer les normes de joc igual a tots els establiments turístics"

Héctor Rubio
1 min
Imatge d'arxiu d'un vespre a Magaluf

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha interposat una nova sanció i ha ordenat el tancament cautelar d'un establiment per vendre alcohol fora de l'horari permès a Calvià. En aquesta ocasió, és un local de Magaluf clausurat i multat amb 60.000 euros.

Segons s'ha explicat, el Decret de turisme d'excessos fixa la prohibició de venda entre les 21.30 i les 8.00 hores. Els agents de la Policia Local de Calvià van constatar que l'establiment prosseguia amb la venda d'alcohol a les 22.30 hores. Amb aquesta ja són tres les sancions i tancaments pel mateix motiu d'ençà que ha començat l'estiu: una de 100.000 euros i dues de 60.000.

El tinent de batle de Sancions i Infraccions, Javier Tascón, ha explicat que "aquesta nova actuació demostra el nostre ferm compromís per garantir l'oci segur al municipi i combatre qualsevol forma de turisme incívic o d'excessos". 

Tascón ha afegit que d'aquesta manera fan "valer les normes de joc igual a tots els establiments turístics". "No és just que els que estan compromesos amb la qualitat i el bon servei es vegin perjudicats pels que no compleixen les normes", han dit.

stats