Societat 27/07/2020

Sonia Vivas denuncia amenaces contra ella i la seva família

A més, la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma assegura que varen llançar tomàtigues a la porta de casa seva

Ara Balears
2 min
Sonia Vivas, investigada per piulades crítiques amb la Policia Local

PalmaLa regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, va denunciar dia 6 de juliol haver rebut amenaces a través de Twitter contra ella i la seva família, segons ha avançat el diari Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. L'edil assegura en declaracions a aquest diari que tot i que aquests fets succeïxen des de fa temps, "han traspassat la línia" amenaçant la seva família i atacant el seu domicili.

Vivas explica que quan ella es trobava a la comissaria denunciant els comentaris que havia rebut a través de la xarxa social, un veí la va avisar que algú estava llançant tomàtigues contra la porta de la seva casa, "com si fos sang", puntualitza la regidora. En el contingut dels missatges que va rebre a Twitter, Vivas afirma que l'autor dels fets va fer al·lusió als seus pares i el seu fill, amb emoticones de rellotges i balances en referència a la justícia, segons l'edil.

La denúncia recull que els detalls privats que ofereix la persona que envia el missatge fan témer a la membre de l'Ajuntament de Palma que pugui ser víctima d'un episodi violent o d'una denúncia falsa. La mateixa Vivas reconeix en declaracions a l'ARA Balears que darrere el compte que va denunciar pot haver-hi un membre de la Policia.

"Des de fa molt de temps he estat víctima de denúncies i s'han tancat perquè no tenien sentit i querelles criminals per part de policies i sindicats de policia, com ara SPPME [Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya]", recorda la regidora. "M'assetgen de manera constant. És una manera de tractar d'acovardir-me i espantar-me a la qual ja estic acostumada", afegeix. En qualsevol cas, Vivas té clar que no deixarà de "denunciar tot allò que afecti" la gent que estima.

stats