Societat 01/06/2021

Socialistes de Sant Antoni exigeixen explicacions al batle per una festa descontrolada organitzada per l'Ajuntament

Dissabte es va fer una actuació de DJ a la zona del port

ARA Balears
1 min
El port d'Eivissa, en una imatge d'arxiu

EivissaEl PSOE – Reinicia exigeix al batle de Sant Antoni (Eivissa), Marcos Serra, que doni explicacions sobre la festa descontrolada, en ple carrer, organitzada pel mateix ajuntament. Els fets es van produir dissabte vespre, quan la regidoria de festes, dirigida per Miquel Tur, va organitzar una actuació de DJ a la zona del port entretenir les terrasses. La música va acabar atraient moltes persones que es van reunir per ballar, sense distància de seguretat ni mascareta. Tot i el descontrol, el consistori va ser "incapaç de prendre mesures", apunten els socialistes en una nota.

Per això, el PSOE – Reinicia exigeix al batle que faci públic els noms dels regidors que varen assistir a la festa, ja que "pareix que el Tur va ser un dels participants, un fet extremadament greu", manifesten. En aquest sentit, recorden que promocionar el centre de Sant Antoni com un indret sense normes covid-19 pot provocar "un desastre aquest estiu", a més de posar en "perill la salut pública i l'inici de la recuperació turística".

Els socialistes consideren que el batle ha de donar explicacions respecte d'això. Consideren que el model turístic del Partit Popular ha estat "nefast" i adverteixen que "encara serà molt pitjor en les actuals circumstàncies provocades per la crisi sanitària".

stats