Pressió mediàtica

Shakira demana clemència per als seus fills

L'artista reclama en un comunicat respecte per al Milan i el Sasha, que han patit "un incessant assetjament i una persecució sense treva"

2 min
Shakira el dia que va marxar amb els seus fills de Barcelona cap a Miami, a principis d'abril

BarcelonaLa cantant colombiana Shakira ha demanat als mitjans de comunicació respecte per a ella i per als seus fills en la seva nova etapa a la ciutat de Miami (EUA), després de l'assetjament que assegura que han patit els darrers temps a Barcelona. "En aquest moment de canvis en la meva vida com a figura pública, és comprensible que hi hagi una permanent curiositat per part de la premsa al voltant de mi i de la meva família", comença dient l'artista al seu compte d'Instagram. "No obstant, els meus fills Milan i Sasha han viscut un any molt difícil, i han patit un incessant assetjament i una persecució sense treva per part dels paparazzis i diversos mitjans de comunicació a Barcelona", assenyala la colombiana, de 46 anys.

A més a més, l'artista recorda també que els seus dos fills, fruit de la seva relació amb el futbolista del Barça Gerard Piqué, del qual es va separar el juny del 2022 després de deu anys de relació, comencen ara "una nova etapa a la seva vida" a la ciutat del sud de Florida, raó per la qual demana "encaridament" als mitjans de comunicació que sisplau respectin "el seu dret a la intimitat". La cantautora, que ha dit fa poc que estava vivint moments molt complicats, també reclama als periodistes que s'abstinguin de "seguir-los fins a la sortida o entrada de l'escola, esperar-los a la porta de casa, o perseguir-los fins a les activitats extraescolars i lúdiques, tal com ha passat cada dia a Barcelona, amb la finalitat d'obtenir captures fotogràfiques o millors ràtings".

"Confio que els periodistes i fotògrafs siguin sensibles a la situació a la qual s'enfronten el Milan i el Sasha i puguin comportar-se de la forma més humana possible amb ells", reclama abans d'assenyalar que aquesta qüestió fa referència "a la salut i a la integritat física i emocional de dos menors de 8 i 10 anys que l'únic que volen és poder sortir al carrer i anar a l'escola sentint-se fora de perill i tenint la tranquil·litat de no ser perseguits o sotmesos a l'escrutini constant de les càmeres". Finalment, Shakira, que ha parlat públicament dels seus darrers afers personals en diverses ocasions, ressalta que aquesta petició l'ha fet "ja no com a artista", sinó "com una mare que vol protegir i cuidar el benestar psicològic i emocional dels seus fills perquè puguin viure una vida sana i feliç, com tot nen mereix".

La breu comunicació a través d'Instagram finalitza amb un agraïment: "Gràcies per la seva comprensió i suport". Mitjans nord-americans assenyalen que Shakira s'ha instal·lat a Miami Beach, l'àrea turística i platja per excel·lència de la ciutat del sud de Florida, encara que matisen que es pot tractar d'una ubicació temporal abans de traslladar-se a Indian Creek, una illa on viuen multimilionaris i famosos de tot el món, com per exemple Julio Iglesias. La cantant, segons algunes publicacions, pot haver passat amb els seus fills unes breus vacances a les illes Turks i Caicos, al nord de la República Dominicana, abans que els nens s'hagin estrenat avui al seu nou centre escolar a Miami.

Una de les fotos dels fills de Shakira que ella ha compartit al seu multitudinari Instagram
stats