Societat 17/08/2019

El Seprona investiga Cort per un presumpte delicte ambiental

La Guàrdia Civil va fer un escorcoll a casa de la que va ser gerent d'Emaya fins a l'abril, Imma Mayol, per cercar material en un ordinador i en un telèfon mòbil

Ara Balears
1 min
Ajuntament ee Palma

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat aquest dissabte que està sent investigat pel Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil per un presumpte delicte ambiental. Tot i que la causa ha estat declarada secreta i que "no és possible facilitar cap mena d'informació", Cort considera que el cas podria estar relacionat amb els "abocaments a la mar". En relació amb aquests fets, la Guàrdia Civil va fer un escorcoll a casa de la que va ser gerent d'Emaya fins a l'abril, Imma Mayol, per cercar material en un ordinador i en un telèfon mòbil.

Segons un comunicat del Consistori, "l'equip de govern assegura que durant la darrera legislatura no s'ha comès cap tipus d'irregularitat i que sempre s'ha vetlat per l'interès general, el bé comú i la protecció del medi ambient". A més, diuen que "des del 2015, especialment l'equip d'Emaya, han treballat intensament per protegir el medi ambient, que és una prioritat institucional".

L'Ajuntament i Emaya col·laboren en aquests moments amb les autoritats judicials, d'acord amb els principis de transparència i responsabilitat institucional, i posaran a disposició de l'opinió pública més informació una vegada es decreti l'aixecament del secret de sumari.

stats