Vacances reials
Societat 08/08/2022

Segueix l'operació bon rotllo: Letícia surt a sopar amb la seva sogra i les seves dues filles

Sense el rei Felip, la reina emèrita i la reina consort espanyoles van anar a sopar en un restaurant de fusió de Palma, a la sortida del qual van ser fotografiades per la premsa

2 min
Letícia, les seves filles i la seva sogra després d'un sopar juntes al restaurant Beatnick de Palma

BarcelonaLa reina Letícia i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, van sortir a sopar amb la reina Sofia ahir diumenge en un restaurant de Palma i després van visitar un mercat ambulant del passeig marítim. Aquest és el primer sopar que fan elles dues soles, ja que el rei Felip VI és a Colòmbia, on ha assistit a la presa de possessió del president electe, Gustavo Petro. Per al sopar familiar, la reina va escollir el restaurant Beatnick, un modern local de cuina fusió pròxim a la Llotja de Palma.

A la sortida, la reina Letícia va donar el braç a la reina Sofia i les quatre es van acostar caminant a l'esmentat mercat ambulant del passeig marítim, especialitzat en artesanies. Aquesta és la segona vegada que transcendeix un sopar familiar de la família reial, ja que divendres passat les quatre, el rei i la princesa Irene de Grècia van anar junts a un restaurant de peix i marisc a Portitxol. Tot i que la reina Sofia portava ja setmanes de vacances al Palau de Marivent, casualment no ha estat fins ara que han arribat Letícia i les seves dues filles quan la premsa gràfica ha aconseguit trobar-la en les seves sortides del palau. La reina Letícia i la reina Sofia han tingut diverses desavinences públiques molt sonades, la més recordada és la de la sortida de la catedral de Palma.

La reina Sofia mirant a terra després d'haver visitat el mercat d'artesanies amb Letícia i les seves netes.

Felip ha passat una setmana a Palma en què ha combinat les responsabilitats institucionals amb la pràctica de la vela, ja que ha participat en la Copa del Rei-Mapfre de Palma. Dissabte el rei va entregar els trofeus de la competició que porta el seu nom, en què ell mateix també va resultar classificat, en cinquè lloc, amb el vaixell de l'Armada Espanyola Aifos 500.

Després d'entregar els premis, diumenge a la matinada, Felip es va enlairar rumb a Colòmbia, on al llarg de la jornada es va entrevistar amb el president sortint, Iván Duque, i el president electe. L'1 d'agost passat, la reina i les seves filles van arribar a Palma i es van unir així al rei Felip VI i a la reina emèrita, que ha passat bona part del mes de juliol al Palau de Marivent amb la seva germana, la princesa Irene de Grècia. En el sopar d'ahir a la nit, la princesa Irene de Grècia no hi va ser, al contrari de divendres.

Letícia amb la seva filla hereva, Elionor
La reina emèrita agafada del braç de Letícia i vestida gairebé a joc d'ella per un mercat d'artesanies de Palma
stats