Societat 25/09/2018

El Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus es troba en el límit de la seva capacitat

En aquests moments, hi ha 101 cans i 46 moixos a l'espera d'una adopció

Efe
1 min
El centre demana a la ciutadania que adopti cans, moixos i altres animals.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dimarts que el Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus es troba en el límit de la seva capacitat. En aquests moments, hi ha 101 cans i 46 moixos a l'espera d'una adopció responsable. El centre ha realitzat una nova crida a la ciutadania perquè adopti cans, moixos i altres animals que estan sent cuidats en el refugi.

Des de Son Reus han apuntat que la conscienciació del no-abandonament i la promoció de les adopcions responsables són les vies per assolir l'objectiu de sacrifici zero, pel qual s'ha avançat molt en els darrers anys.

No obstant això, i malgrat el treball intens de persones voluntàries per aconseguir que molts animals tinguin una nova llar, la gran quantitat d'abandonaments i renúncies d'aquest estiu no ha aconseguit alleujar la situació del centre.

Per intentar revertir la situació, l'associació de voluntaris de Peluditos organitza aquest dissabte, 29 de setembre, al centre de Son Reus entre les 9.45 h i les 12.15 h, una nova desfilada de cans a la recerca de l'adopció.

A més, el centre ha informat que els animals poden ser vists a la web adopta.palma.cat.

stats