Societat 31/10/2020

Salut engega un cribratge a Manacor adreçat a les persones d'entre 15 i 45 anys

La presa de mostres es fa a la rambla del Rei Jaume de 9 a 18 hores

Ara Balears
1 min
La tenda de campanya situada a l'exterior del Canal Salat ha atès a les primeres persones.

PalmaLa Conselleria de Salut ha engegat aquest dissabte un cribratge al nucli urbà de Manacor per conèixer la incidència del coronavirus en la població d'entre 15 i 45 anys, en la qual s'ha detectat un nivell més alt de contagis. La recollida de mostres es farà en un envelat que ha cedit l'Ajuntament i que es pot trobar durant tota la setmana a la rambla del Rei Jaume número 9. L'horari és de 9 a 18 hores.

Les persones que encaixin en el perfil de l'estudi i vulguin fer-se la prova poden acudir-hi directament dins l'horari establert o poden demanar cita a través del telèfon gratuït d'Infocovid: 900 100 971. L'objectiu d'aquesta mesura és conèixer la incidència del covid-19 en aquesta franja poblacional i tallar la transmissió comunitària.

A banda d'això, Salut ha iniciat aquest dissabte un cribratge selectiu del personal docent del nucli urbà de Manacor. En aquest cas, es farà amb una unitat Covid-exprés mòbil: un autobús que s'ubicarà al costat del centre de salut de Manacor per prendre mostres. El professorat d'entre 25 i 45 anys que vulgui fer-se la prova voluntàriament podrà acudir-hi entre avui i el 25 de novembre. Es preveu que aquest dispositiu faci entre 100 i 200 proves diàries.

stats