Societat 02/01/2021

Rescaten un excursionista amb les cames rompudes després de caure d'una penya-segat de 10 metres

El jove, de 27 anys, és bomber de professió

Ara Balears
1 min
Imatge del rescat

PalmaEls Bombers de Mallorca i la Guàrdia Civil han rescatat aquesta matinada un jove, de 27 anys i bomber de professió, que ha caigut d'un penya-segat de 10 metres d'alçada i que, com a conseqüència, s'ha romput les cames. La víctima estava amb un amic fent una excursió al camí del Cornador Gran, a Sóller.

Segons ha informat l'agència Efe, el cos insular de Bombers i el servei d'emergències sanitàries 061 varen notificar l'accident cap a les 17.30 hores de divendres i el rescat ha acabat a la una de la matinada d'aquest dissabte. Els efectius han fet l'evacuació per terra, perquè l'arribada de la nit i el mal temps varen impedir que hi intervingués un helicòpter.

Una vegada localitzat el jove, els professionals varen portar-lo fins a les cases de l'Ofre, on l'esperava un equip sanitari que s'hi havia desplaçat en ambulància. L'excursionista accidentat tenia una fractura oberta a les dues cames i un cop a la cara. Tant ell com el seu company patien hipotèrmia i varen ser desplaçats d'urgència a l'hospital Son Espases.

stats