Societat 17/06/2020

Requisen 150 articles falsos de telefonia en un local de Palma

La investigació s'ha duit a terme de manera conjunta entre la Guàrdia Civil de les Balears i la Policia Municipal de Madrid

Ara Balears
1 min
Els articles requisats per la Guàrdia Civil.

PalmaLa Policia Municipal de Madrid, en col·laboració amb la Guàrdia Civil de les Balears, ha requisat 542 articles de telefonia mòbil falsificats a tres locals de la capital espanyola i un de Palma, que corresponen al propietari, investigat per un delicte contra la propietat industrial, segons ha informat l'agència Efe.

La investigació va començar el passat 10 de juny, en l'anomenada operació IFIXRAPID, en la qual els agents han requisat components utilitzats en la reparació de telèfons mòbils, tauletes i ordinadors personals, segons ha detallat la Guàrdia Civil.

L'operació es va iniciar després d'una denúncia presentada per un representant legal d'Apple, UL i LLC a Espanya, en la qual s'informava de la venda i instal·lació de components que eren imitacions d'aquestes marques de manera no autoritzada.

Després de setmanes d'investigació, els agents varen dur a terme inspeccions a tres locals destinats al servei tècnic i reparació de telefonia mòbil a Madrid, en els quals varen trobar 392 articles destinats a la reparació de pantalles LCD, tapes posteriors, bateries, cables i carregadors. Per part seva, la Guàrdia Civil va inspeccionar un quart local a Palma, on va intervenir 150 productes.

stats