Societat 15/12/2021

L'augment de casos de coronavirus posa en perill les torrades de Sant Sebastià

L'Ajuntament de Palma veu "complicat" posar torradores en els concerts

1 min
Gent torrant per Sant Sebastià.

PalmaLa repuntada de la pandèmia torna a posar en perill que les festes de Sant Sebastià es puguin fer amb més normalitat, i el portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha admès aquest dimecres que veuen "complicat" posar torradores en els concerts. El també regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior ha apuntat, però, que de moment la Conselleria de Salut no els ha informat de noves restriccions que puguin afectar les festes.

El portaveu ja va advertir la setmana passada que la celebració dels esdeveniments dependrà de l'evolució dels contagis, que sumen 5.764 casos actius a les Balears, segons la darrera actualització de dades de la Conselleria de Salut publicada dilluns.

Jarabo ha indicat que ara que s'ha generalitzat l'exigència del certificat covid, la cavalcada dels Reis Mags i els concerts no perillen si se segueixen les recomanacions de Salut per a aquest tipus d'esdeveniments. Pel que fa als concerts, el regidor ha deixat caure que, si no es poden fer per Sant Sebastià, sempre es poden fer a l'estiu.

stats