Tribunals
Societat 15/05/2024

Ratifiquen l'ingrés a presó de l'autor del doble assassinat de Manacor

L'home continua ingressat a l'hospital de Son Espases per motius de salut

ARA Balears
2 min
L'autor del crim arriba al Jutjat d'Instrucció número 6 de Manacor, el 9 de maig.

PalmaEl titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Manacor ha ratificat la presó provisional per al detingut pel presumpte assassinat de la seva mare i del seu germà en una finca del municipi a finals d'abril. Segons ha recollit Europa Press, l'home continua ingressat a l'hospital de Son Espases per motius de salut, per la qual cosa està en presó provisional adaptada al seu estat.

Cal recordar que el detingut va prestar declaració dijous passat davant el jutge, tot i que el 3 de maig ja es va decretar per a ell presó provisional. No obstant això, com que aquell dia continuava ingressat, ja en qualitat de pres, a l'àrea psiquiàtrica de l'hospital, no va poder prestar declaració davant el jutge, i finalment ho va fer el 9 de maig.

Els fets varen tenir lloc el 29 d'abril, quan al voltant de les 9 h es va rebre un avís per la crema de rostolls en una finca de Manacor. Una patrulla de la Policia Nacional es va desplaçar fins a la finca, on varen localitzar el foc i varen trobar el presumpte autor, en estat nerviós, qui, en adonar-se de la presència policial va amenaçar els agents amb un bidó de benzina i una torxa. Varen aconseguir reduir-lo i el varen detenir. Llavors, els policies varen comprovar que hi havia foc en uns arbres que delimitaven la parcel·la i una foguera. Els bombers també es varen desplaçar a la finca, varen extingir l'incendi i els policies varen observar que a la foguera hi havia les restes d'un cadàver ja calcinat.

A l'interior del domicili també varen trobar-hi el cos d'un home que va resultar ser el germà gran del detingut. Els cadàvers presentaven senyals de violència i es varen observar diversos danys a la casa, a més del cotxe, propietat del presumpte assassí.

stats