Societat 09/05/2022

Quatre detinguts a Maó per una baralla amb armes blanques

Dues persones varen resultar ferides i dos professionals sanitaris varen ser agredits

Iván Martín
1 min
Agents de la Policia Nacional patrullant.

MAÓUn cap de setmana mogut a Maó. La Policia Nacional es va veure obligada a intervenir dissabte com a resultat d'una baralla entre dos grups de diferent origen i que haurien protagonitzat escenes de violència en diferents punts del municipi.

El principal enfrontament va incloure armes blanques, fet que propicià que dues persones resultassin ferides de manera lleu. Els fets es van originar l'horabaixa de dissabte quan els dos grups van iniciar una baralla per causes que encara s'estan investigant. Així, la Policia Nacional no descarta fer noves detencions en les pròximes hores.

A conseqüència de la baralla, dos tècnics en emergències sanitàries varen ser agredits a l'hospital Mateu Orfila. El succés es va produir de manera casual, ja que mentre els professionals atenien una persona d'un grup amb ferides d'arma blanca, va aparèixer un membre de l'altre grup que prèviament havia estat derivat a l'hospital procedent del centre de salut Dalt Sant Joan.

En trobar-se a les dependències hospitalàries varen començar una nova baralla, cosa que propicià que els sanitaris, en intentar separar-los, rebessin agressions físiques i insults. Les lesions no són greus. La Conselleria de Salut ha manifestat ha condemnat l'agressió als professionals i ha indicat que, si s'obre un procés judicial, el Govern es personarà com a acusació.

stats