Successos
Societat 03/02/2023

La Policia Nacional salva dues germanes atrapades en un incendi al seu pis

Els fets han tingut lloc a les 3 de la matinada, quan uns veïns han sentit les dues joves demanar auxili per la finestra

ARA Balears
1 min
Els agents de la Policia que varen rescatar les dues germanes

PalmaAgents de la Policia Nacional han salvat dues germanes que havien quedat atrapades en un incendi al seu pis. Els fets han tingut lloc a les 3 de la matinada d'aquest divendres, quan uns veïns han sentit les dues joves demanar auxili per la finestra, d'on sortien fum i flames.

Segons ha explicat la Policia Nacional en una nota de premsa, les dues joves no podien sortir del pis i els costava respirar a causa del foc i el fum. Quan diverses patrulles de seguretat ciutadana de la policia han arribat al lloc dels fets, han entrat al replà del pis, on han vist que uns veïns intentaven obrir la porta sense aconseguir-ho, mentre sentien des de dins "obriu la porta, que no trobam la clau i no podem sortir".

Finalment, els agents, amb l'ajuda d'una maça i una palanca, han aconseguit obrir la porta i rescatar les dues germanes, que tenien problemes respiratoris i cremades als braços i a les cames. Han estat assistides allà mateix pel servei d'Emergències i després han estat traslladades a l'hospital.

stats