Societat 02/01/2021

La Policia Nacional intervé una festa il·legal i troba una plantació de marihuana en una casa de Manacor

Ha detingut dues persones per un delicte contra la salut pública i ha aixecat 19 actes per haver infringit la normativa relacionada amb el covid-19

Ara Balears
1 min
La plantació de marihuana que estava a la casa de camp de Manacor.

PalmaLa Policia Nacional ha intervingut una festa il·legal en una casa de Manacor, en la qual participaven 19 persones, i hi ha trobat una plantació de marihuana, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. Ha detingut dos homes, un de 39 i un de 30, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets varen succeir aquest divendres horabaixa, quan els agents varen saber que s'estava celebrant una festa il·legal en una casa de camp de Manacor. Quan els agents varen arribar-hi, varen identificar els assistents i varen aixecar 19 actes per una infracció administrativa per haver infringit la normativa relacionada amb el covid-19.

Mentre aixecaven les actes, els agents varen detectar que dins d'una de les habitacions hi havia una plantació de marihuana amb unes 30 plantes i tots els sistemes i aparells necessaris per cultivar-la. Va ser per aquest motiu que varen detenir els dos homes, que varen reconèixer que eren els propietaris de la plantació.

En aquell moment, ela gents de la Policia Judicial de Manacor varen escorcollar l'habitatge amb una autorització judicial i varen confiscar les plantes, un quilo de droga i diferents pastilles. Els dos detinguts han passat aquest dissabte a disposició judicial.

stats