Societat 07/03/2021

La Policia Nacional aixeca quasi 300 actes per incomplir les normes covid-19 a les Balears el cap de setmana

Els agents varen clausurar dues festes il·legals als barris de Son Cotoner i Camp Redó de Palma

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional vigila els carrers de Palma durant l'estat d'alarma.

La Policia Nacional ha aixecat 297 actes per no complir les restriccions contra el coronavirus el cap de setmana a Palma, Eivissa, Manacor i Ciutadella, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de les Balears. Divendres es varen iniciar 170 procediments sancionadors i dissabte, 127.

En el primer cap de setmana d'obertura de terrasses a Mallorca s'han aixecat 265 actes per infringir les restriccions preventives a Palma. El Grup Alazán de la Policia Nacional, juntament amb agents de la patrulla verda de la Policia Local de Palma i dos inspectors del Govern, han fet 27 actuacions el cap de setmana. Dissabte varen clausurar dues festes il·legals als barris de Son Cotoner i Camp Redó, i els propietaris de les cases on es feien seran sancionats.

Cal recordar que la Policia Local de Palma va precintar divendres un bar de la barriada del Cap d'en Serralta on hi havia 16 persones sense mascareta bevent i fumant, de manera que incomplien les restriccions.

La Prefectura també ha informat que a Ciutadella s'han iniciat 16 propostes de sanció, 8 a Manacor i 8 a Eivissa. A més, hi ha hagut intervencions contra reunions de persones al carrer que no respectaven les mesures per evitar contagis.

stats