Societat 21/09/2021

La Policia Local posa una centena de denúncies aquest cap de setmana

La majoria d'incidents, 73, estan relacionats amb la normativa covid, llicències d'activitat o botellada

ARA Balears
1 min
Imatge de l'operatiu del cap de setmana passat.

PalmaLa Policia Local de Palma va posar aquest cap de setmana prop de 100 denúncies, la majoria –73 en total– relacionades amb la normativa covid, llicències d'activitat o botellada. També es varen comptabilitzar 20 multes més per altres causes i es varen posar 18 sancions per etilometries. A més, els agents varen controlar 104 vehicles i varen immobilitzar 19 cotxes.

Pel que fa a les macrobotellades als polígons, la Policia Local ha informat que es donen per "erradicades". Així mateix, han fet controls a la Platja de Palma i en punts estratègics de Ciutat, com ara el passeig Marítim.

La policia municipal recorda que en un vespre de cap de setmana es poden fer entre 50 i 100 serveis diferents, com ara casos de violència masclista, accidents de trànsit o baralles. A aquests cal afegir-hi els esdeveniments que han tingut lloc a Ciutat entre aquest dissabte i diumenge, com ara la VIII edició de la fira Beer Palma, el Parking Day, la Fira Medieval al passeig de Sagrera, la caminada popular contra l'Alzheimer, el partit del Reial Mallorca, la marxa del Güell a Lluc a peu i la Nit de l'Art.

L'Ajuntament de Palma recorda que aquests operatius es fan de manera coordinada amb la Policia Nacional i altres administracions públiques, com les conselleries de Turisme i Salut. "Com és habitual, els dispositius han tingut un vessant preventiu i reactiu i es fan des d'un enfocament de congruència, oportunitat i proporcionalitat", detallen.

stats