Societat 17/09/2020

La Policia Local de Palma aixeca 207 actes a Son Gotleu per incomplir les mesures covid-19

Des que va entrar en vigor el confinament de l'àrea bàsica de salut, la majoria d'infraccions han estat per no dur mascareta

K. O.
1 min
Primeres hores del confinament a Son Gotleu, en imatges

PalmaLa Policia de Palma ha aixecat fins ara 207 actes a l'àrea bàsica de salut de Son Gotleu, que està confinada des de divendres passat a les 22 h, segons dades de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma. La majoria d'infraccions han estat per no dur mascareta (127), però també destaquen les sancions per no respectar la prohibició de fumar al carrer amb 50 actes aixecades.

La resta d'infraccions corresponen a incompliments per no respectar la prohibició d'ús de la barra dels bars i l'horari de tancament dels locals que en totes les barriades confinades han de tancar a les 22 h. També estan relacionades amb persones que han entrat o sortit del perímetre confinat. Les mateixes fonts consultades recorden que les dades són provisionals i que estan pendents de ser "depurades".

Cal recordar que el Govern va establir aquestes restriccions de mobilitat divendres 11 de setembre durant almenys 15 dies, que afecten gairebé 23.000 habitants de les barriades de Son Gotleu, Can Capes, la Soledat Nord i una part de Son Canals. Les mateixes mesures, a més, entraran en vigor aquest divendres a la zona bàsica d'Arquitecte Bennàssar, i afectaran els barris d'Arxiduc, Plaça de Toros, Son Oliva i Son Fortesa Sud.

stats