Societat 17/07/2021

La Policia Local de Palma posa una cinquantena d'actes en el dispositiu antibotellada de divendres

El cos municipal també ha controlat 112 vehicles i ha intervingut en quatre baralles multitudinàries

ARA Balears
2 min
Dos agents de la policia en un control al Polígon de Son Castelló

PalmaLa Policia Local de Palma va aixecar una cinquantena d'actes la nit de divendres a dissabte amb motiu dels dispositius antibotellada, segons ha informat el cos municipal en un comunicat aquest matí. Algunes d'aquestes infraccions tenen a veure amb la "tinença de substàncies estupefaents, incompliment de llicències, incompliment de mesures covid i botellada". A més, se n'han posades per venda d'alcohol en minimercats del passeig Marítim de Palma fora de l'horari establert.

A banda d'això, el dispositiu –coordinat amb la Policia Nacional i els inspectors del Govern– ha acabat amb 112 vehicles, set etilometries penals i quatre d'administratives, a més d'una quinzena de denúncies per no tenir la ITV o assegurança; també s'han immobilitzat quatre vehicles. Bona part de les actuacions s'han centrat en els polígons de Palma i el passeig Marítim, on també hi ha col·laborat la Policia Portuària. Allà s'ha intervingut en nombroses microbotellades i en quatre baralles multitudinàries. A més, han arrestat una persona per tràfic de drogues i atemptat contra l'autoritat.

Per un altre costat, els agents han fet controls a tots els esdeveniments i espectacles públics, a la gran majoria dels quals s'han complit de manera exhaustiva les mesures covid. Així mateix, han paralitzat l'activitat en dos bordells i en un centre de massatges no terapèutics, i s'han paralitzat o precintat dues activitats més que la Policia Local no especifica.

A tot això, la Policia Local hi afegeix un llistat d'actuacions més: els agents també han detingut dues persones per haver robat comptadors en un polígon, han atès una agressió a la via pública, l'incendi d'un vehicle, un cas de violència domèstica, la caiguda d'un vianant per unes escales, una possible sobredosi, el trencament d'una ordre d'allunyament, una conducció sota els efectes de l'alcohol, un robatori amb força i un delicte de lesions.

stats