Societat 30/08/2021

La Policia Local intervé sense èxit en la reanimació d'un home inconscient durant el dispositiu antibotellada

Els agents també varen actuar en un accident de trànsit per consum d'alcohol a Can Pastilla que va causar la mort d'un motorista

ARA Balears
1 min
Dos agents durant el dispositiu antibotellada de Palma

PalmaDiversos agents de la Policia Local de Palma, en col·laboració amb la Policia Nacional, varen haver d'intervenir sense èxit en la reanimació d'un home inconscient a la via pública durant el dispositiu antibotellada d'aquest cap de setmana. A més, varen actuar en un accident de trànsit a Can Pastilla entre una moto i un cotxe, on va morir el conductor de la motocicleta. La conductora del turisme va ser detinguda per conduir sota influència de begudes alcohòliques i per imprudència greu, segons ha informat aquest dilluns el cos policial.

Així mateix, els continuats controls setmanals a la zona de la Platja de Palma, el passeig Marítim, Santa Catalina i Sant Magí, la Feixina, la plaça de Gomila, na Burguesa i al voltant del cementeri de Gènova han aconseguit neutralitzar "amb èxit" les macrobotellades. Entre divendres i dissabte es varen controlar 104 vehicles, es varen identificar 55 persones i es varen aixecar 114 actes per diferents motius. Vuit d'aquestes actes han estat per tinença d'estupefaents i quatre per etilometries. A més, s'han posat un total de 35 denúncies de trànsit.

La Platja de Palma és l'únic lloc on els agents varen haver de desallotjar aglomeracions de persones que feien botellada, tot i que menys que en intervencions passades. A les zones de la Feixina, na Burguesa i Gènova destaca l'absència d'aquests actes incívics.

Finalment, en les actuacions no incloses en aquest dispositiu es varen atendre casos de violència masclista, agressions, delictes de danys, robatoris i conducció sota els efectes de l'alcohol. En aquest sentit, els dispositius varen incloure controls d'alcoholèmia i tancament de carrers amb l'objectiu d'evitar aglomeracions en cas d'emergència sanitària.

stats