Societat 30/05/2022

Santa Catalina suma 106 actes de la Policia Local aquest cap de setmana i l'Arenal, 21

L'incivisme s'ha concentrat aquest cap de setmana en un punt de Ciutat

ARA Balears
2 min
Un dels bars de Santa Catalina.

PalmaL'incivisme s'ha concentrat aquest cap de setmana en un punt de Ciutat: el barri de Santa Catalina. Només en aquesta zona, la Policia Local de Palma ha aixecat 106 actes entre divendres i diumenge, mentre que la Platja de Palma (l'Arenal) només en va sumar 21. De les més de 100 actes que ha aglutinat Sant Catalina, 32 han estat denúncies relacionades amb el trànsit i la resta, 74, amb l'incivisme, segons ha informat l'àrea de Seguretat de Cort aquest dilluns en una nota de premsa.

En concret, a Santa Catalina van aixecar 12 actes per botellada, dues a músics al carrer, dues a bars musicals per exercir la seva activitat amb les portes obertes, dues per tinença d'estupefaents, un per consum d'aquestes substàncies, un per ús d'altaveus i un per menyspreu a l'autoritat. Juntament amb aquestes, s'ha comptabilitzat una acta per efectes susceptibles de ser utilitzats per cometre accions il·legals, tres pers vendre alcohol fora de l'horari permès, 22 per ocupar la via pública, tres per posar música després de la mitjanit, 32 per trànsit i tres per vehicles retirats.

A més, la Policia municipal també va desplegar el cap de setmana un dispositiu a la Platja de Palma, que va acabar amb l'aixecament de dues actes a massatgistes, quatre per vendre fruita, sis per vendre bijuteria, cinc per botellada i cinc denúncies per circulació. Aquest operatiu va acabar amb 21 denúncies, segons la xifra provisional, tot i que bona part d'aquestes va tenir un enfocament preventiu i de control.

Un precipitat

Per altra banda, Seguretat Ciutadana ha destacat altres fets en els quals va intervenir la Policia Local, com va passar divendres quan una persona es va precipitar des d'un hotel a Cala Major que va haver de ser ingressat a Son Espases amb politraumatismes. Els agents municipals també van haver d'actuar per una entrada il·lícita en un domicili al Camp Redó i per un cas de violència de gènere a la carretera de Valldemossa, així com a un accident amb fuita a 31 de desembre que acabà amb dos detinguts.

stats