Societat 26/05/2022

La meitat de les multes posades darrerament a Santa Catalina són per conductes incíviques

L'Ajuntament de Palma defensa que l'altra meitat tenen a veure amb infraccions de trànsit, com aparcar malament o no tenir l'ITV en regla 

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un carrer de Santa Catalina.

PalmaLa regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Joana Adrover, ha reconegut aquest dijous que gairebé la meitat del centenar de sancions interposades durant les darreres setmanes a Santa Catalina són per conductes incíviques i incompliments de l'ordenança de renous.

No obstant això, Adrover ha defensat en declaracions als mitjans que l'altra meitat de les multes correspon a infraccions de trànsit, com aparcar malament o conduir amb la ITV caducada, segons recull Europa Press.

Davant l'augment de les queixes veïnals, la regidora ha sostingut que la Policia Local de Palma "està actuant" contra els incompliments I ha recordat que aquesta barriada està incorporada al pla de reforç policial que actua al centre de la ciutat, a la Platja de Palma i a Cala Major.

No obstant això, sí que ha confirmat que la resta de sancions tenen a veure amb conductes incíviques i incompliments de l'ordenança de renous, i ha reconegut que, des del febrer, s'han precintat vuit equips de música que superaven els 85 decibels.

stats