Societat 17/01/2021

La Policia d'Eivissa atura dues festes privades amb 13 persones

Durant dissabte a la nit, el cos policial ha aixecat 34 actes de denúncia

Ara Balears
1 min
Imatge de dos persones bevent alcohol.

PalmaLa Policia Local d’Eivissa ha aixecat aquest dissabte a la nit un total de 34 actes de denúncia per incomplir les mesures de seguretat per fer front al covid-19, tretze de les quals a dues festes privades en domicilis.

Durant el servei nocturn, la Policia Local ha estat avisada de dues festes privades en cases. En desplaçar-s'hi, els agents han comprovat que hi havia excés de gent, que en la festa hi participaven persones que no residien a la casa i que no eren convivents.

Els agents han convidat els no residents a desallotjar l'habitatge i han aixecat 13 actes per no haver respectat la prohibició de reunir-se amb no convivents, establerta pel Govern balear mitjançant el Decret 2/2021 d'11 de gener.

La Policia Local també ha aixecat 19 actes de denúncia per haver incomplit el toc de queda, establert entre les 22.00 h i les 06.00 h, i dues actes per no portar mascareta. Així mateix, durant el servei nocturn s'ha posat una denúncia per tinença de substàncies estupefaents i una altra per desobediència als agents de l'autoritat.

stats